HTML

Az emberek megőrülnek tőle! BanDJ tuti ötlettel rukkolt elő

2010.03.06. 14:48 vissza1

BanDJ-ről eddig keveset hallottunk a médiában, pedig már nem zöldfülű a szakmában. A diszkózást már csaknem 20 éve űzi, és úgy érzi, megtalálta a neki valót. Régi alapanyagokat felhasználó újdonságait egy igazi retró kollekcióban nyújtja át bulizóknak.

BanDJ a bulijaiban a mindenkori slágert játssz, de mindemellett folyamatosan beleásta magát nosztalgia világába, mai divatos szóval élve: a retro-ba.

A hirdetés helye

A Retro Collection-t BanDJ Spigiboy-jal együtt találta ki. Olyan zenei receptet szerettek volna megvalósítani, amit senki nem csinált még. Ennyire átfogóan legalábbis. Így született meg az örökzöld magyar slágereket tartalmazó minimix válogatás, ami valóban új és egyedi.

Egy adag 5-6 percig tart

- Spy The Ghost-tal havonta készítünk egy-egy minimixet. Nagyon élvezzük a munkát! Komoly kihívás egyedi és különleges mixeket készíteni. A dalok is eredetiben szólalnak meg – ez fontos, hiszen így ismerte meg a közönség őket valamint így lettek igazán sikeresek a zenék – és eredeti zenei alap köti össze a szerzeményeket. Pontosítva: az eredeti zenei korszakot idéző alapok. A rock & roll zenéket rock & roll alap, a swinges jellegűeket swing, disco, stb – folytatta András.

Érdekes, hogy a kollekcióba nem csak a legismertebb zenék szerepelnek, hanem kevésbé ismertek, de jó muzsikák, mert úgy szerettük volna megcsinálni a lemezt, hogy ez egy értékgondozó kiadvány is legyen egyben.

Az 5-6 perces kis egyvelegekben olyan hazai klasszikusokat hallhatunk, mint a Csókkirály, a Nika Se Perimeno, a Zene nélkül mit érek én?, Repül a bálna, Don Quijote vagy akár a Kölyköd voltam. A lista közel sem teljes, különböző korszakokat idéznek, de végül mindenki megtalálhatja kedvencét. A mixekben a dj ügyelt a zenei arányokra, a dalok közötti egységre, a ritmusok összehangolására. A széles zenei skálán a rock & roll, a pop, a disco gyöngyszemei mind-mind megszólalnak, és ami a lemez különlegességét adja: eredeti zenei környezetben, az eredeti előadókkal.

1 komment

Címkék: bandj

A bejegyzés trackback címe:

https://bandj.blog.hu/api/trackback/id/tr821813863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

momoncs · http://www.bahnhofclub.com 2010.11.19. 22:48:28

Szia, hol tudom meghallgatni a Repül a bálnát?
süti beállítások módosítása