HTML

Itt az újabb retro-sikersztori?

2010.03.12. 17:13 vissza1

Egy új ötletnél (BanDJ: BanDJ Retro Collection - Egy este a Morrison’s-ban…) mindig felmerül vajon, hogyan fogadják az érdeklődők.

- A mixekkel kapcsolatban nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk a szakmától és a közönségtől is. DJ-kollégák tesztelték a darabokat és a legtöbb helyen működik. Az emberek megőrülnek rájuk ahogy kell! Máshol pedig azt jelzik, hogy fejfájásig játsszák a kocsiban vagy a munkahelyen. Ez biztató… :)

BanDJ célja, hogy ez egy hosszútávú project legyen. Több, mint 50 minimix állt már össze a fejében és a teljes könnyűzenei slágervilágot le szeretnék fedni. Zenei különlegességek is lesznek a repertoárban: cha-cha-cha, country, tangó vagy bossa nova mix! A sor pedig közel sem teljes.

Bízom benne, hogy a retro diszkózás világában a sok szépség, a sok jó zene megmarad, mert bár szeretem az aktuális trendek nagy részét is, azt mondom: a retro örök! – zárta válaszát a szimpatikus lemezlovas.

Kérsz egy slágert, amitől tuti felpörögsz? Klikk IDE!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandj.blog.hu/api/trackback/id/tr461834714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása