HTML

Ez volt a sláger egykor 5. - 1968-ban milliók hallgatták a dalt

2010.05.09. 10:43 vissza1

Nagy népszerűségnek örvendő új sorozatunkban a múlt nagy slágereit keressük elő és mutatjuk meg. Kalandozzatok velünk az időben és ismerjétek meg, milyenek voltak az igazi nagy slágerek egykor. A remek lemezlovas BanDJ ismét nem volt rest és megérkezett az aktuális retro csemegével.

Hazánk „Zenei Nagykönyvének” egyik legemlékezetesebb oldala a Táncdalfesztivál. Az a rendezvénysorozat, amely a 60-as évek végén, a 70-es évek elején milliókat szögezett a televíziók elé és hozott lázba. A megmérettetésnek volt még egy nagy érdeme: kiváló szerzőkkel, és előadókkal ismertette meg a nagyközönséget. Ebben a sorban is az egyik legnagyobb énekesünk Koós János, aki a Táncdalfesztiválokon kétszer is első díjat nyert.

Zenei pályáját az Országos Pénzügyőr zenekarban kezdte, míg 1960-ban fel nem fedezték énekes-előadói tehetségét, amikor olyan élethűen parodizálta Vico Torianit egy elsötétített színpadon, hogy a közönség azt hitte, tényleg az olasz sztár énekel.

Az anyag folytatása és a videót ITT érhető el.

Szólj hozzá!

Címkék: bandj

A bejegyzés trackback címe:

https://bandj.blog.hu/api/trackback/id/tr121985442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása