HTML

BanDJ örül az UFO együttes visszatérésének

2010.03.16. 14:01 vissza1

Tizenkét év után újra színpadon az UFO együttes. A siker érdekében Dr. Love, két társával Doris-szal és Cinthya-val hónapok óta keményen készül, hogy újra elvarázsolják a közönséget.

A dance trió 1995-ben alakult meg, ekkor tűnt fel a televízió képernyőjén Dr. Love jellegzetes, piros, égnek álló frizurája és a két gyönyörű lány.
 
Az UFO a következő években nagy karriert futott be a hazai popszakmában és a 90-es évek egyik meghatározó együttesévé vált. A srácok az ország kedvencei lettek, és a legkeresettebb disco fellépők közé tartoztak.

Számaik rendre ostromolták a slágerlisták legtetejét, nem volt házibuli, vagy szombat esti disco zenéjük nélkül. Most, 12 év után, újra összeáll a legendás formáció, hogy egy fergeteges időutazás keretében ismét hallhassuk a legnagyobb slágereiket. Szóljon hát újra a Szerelemdoktor, a Napolaj, a Tarzan, a Nyár van, a Párizsi lány, a Katonadolog és a többi megasláger!

Tarolni fog az UFO?

BanDJ a zene.hu nagy népszerűségnek örvendő retro rovatának a vezetője elmondta: "Az UFO slágereket ma is imádják a fiatalok, tombol a nosztalgia. A Napolaj és a Nyár van dalokért mind a mai napig megőrülnek a vendégek. Örülök, hogy visszatérnek. Szerintem tarolni fognak."

Úgy tudjuk, hogy az együttes tagjai sok meglepetéssel készülnek, a konkrétumokat egyelőre titkolják, de megígérték, hogy a Zene.hu lesz az első, ahol közzéteszik az infokat.

Úgy tudjuk, hogy az együttes tagjai sok meglepetéssel készülnek, a konkrétumokat egyelőre titkolják, de megígérték, hogy a Zene.hu lesz az első, ahol közzéteszik az infokat.

Olvass tovább: A nagy retro slágerek, amelyeket még ma is milliók imádnak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bandj.blog.hu/api/trackback/id/tr261843961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása